הוראות שימוש

1. יש לאחסן את המוצר כשהוא סגור, באריזתו המקורית במקום מוצל, קריר ויבש.
2. הכינו עוגה, ומרחו עליה שכבת קרם בהיר, באופן אחיד וישר.
3. ודאו כי ידיכם נקיות ויבשות.
4. הוציאו את הדף האכיל מאריזתו. במידה ומוציאים דף ולא משתמשים בו מיד, יש להחזירו לאריזת הניילון.
5. ניתן לשרטט על השקף בצידו האחורי של הדף ולגזור את הדף האכיל במספריים.
6. הסירו בזהירות את שקף הפלסטיק המשמש כבסיס לתמונה.
7. במקרה שהנכם נתקלים בקושי בקילוף התמונה מהשקף, הכניסו את הדף למקפיא, למשך דקה (לא יותר), ונסו שנית.
8. הניחו את הדף האכיל על העוגה, כשצידו המודפס כלפי מעלה.
9. ישרו והדקו היטב את התמונה לציפוי העוגה, כך שלא ישארו כיסי אויר.
10. מומלץ להניח את התמונה על העוגה בסמוך למועד האירוע. התמונה נשארת ברורה וחדה כיומיים בממוצע (בעוגות קפואת יותר זמן) ולאחר מכן הצבעים מתחילים להיטשטש.
11. יש להימנע ממגע מים עם ההדפס, מגע עם מים יגרום למריחה של צבעי ההדפס.
12. התמונות מתאימות להנחה על מרבית סוגי העוגות והציפויים, מומלץ לעבוד על שוקולד למריחה, פודינג, קצפות (פרווה/חלבי), גנש, גבינה רכה, גלידה ומוסים. 
13. לוקח ‏עד ‏כ-4 שעות ‏לתמונה ‏להתמזג ‏בצורה ‏משולמת ‏עם ‏ציפוי ‏העוגה ‏(תלוי ‏בסוג הציפוי).
14. במידה ‏וציפוי העוגה‏ יבש/קשה,‏ או‏ במידה‏ וברצונך‏ להאיץ‏ את‏ תהליך‏ ההתמוססות,  ניתן לרסס מעט‏ מים ‏על‏ גבי ציפוי העוגה ואח"כ‏ להניח‏ את התמונה.

x

#{title}

#{text}

#{price}